کتاب استراتژی رسیدن به استراتژی با عنوان انگلیسی (Your Strategy Needs a Strategy) به قلم مارتین ریوز (Martin Reeves)، نات هانس (Knut Haanaes) و جانمجایا سینها (Janmejaya Sinha) در سال 2015 منتشر شده است. کتاب حاضر به همت سید حسین جلالی به فارسی ترجمه و توسط انتشارات آریاناقلم در سال 1395 منتشر و روانهی بازار کتاب شده است. . شما میتوانید هماکنون کتاب استراتژی رسیدن به استراتژی را از سامانه خرید اینترنتی کتاب ابر بوک تهیه نمایید.
کتاب استراتژی رسیدن به استراتژی از جمله جدیدترین و برترین کتابهای موجود در حوزه کسبوکار و استراتژی است که به فارسی ترجمه شده است. نویسندگان کتاب حاضر شیوه ارزیابی محیط و ابزاری به نام پالت استراتژی، نظریهها و ابزارهای استراتژی را طبقهبندی و شیوه و زمان صحیح استفاده از آنها را بیان کردهاند.
مارتین ریوز در ابتدای کتاب استراتژی رسیدن به استراتژی پیشگفتار اختصاصی برای ترجمه نسخه فارسی آن نوشته است که علاوه بر تشریح کلیت محتوای کتاب، پیشدرآمد ارزشمندی بر کتاب حاضر است.
مارتین ریوز، مدیر موسسه BCG Henderson و یکی از اعضای گروه مشاوره بوستون است و در زمینه استراتژیهای مربوط به تجارت و بازار کسبوکار فعالیت کرده و از پیشتازان این حوزه میباشد.
نات هانس، رئیس سابق نهاد BCG است و در سال 2015 به عنوان عضو ثابت این نهاد انتخاب شد. هانس در زمینه تحقیق درباره استراتژیهای تجاری، و راه و روش افزایش سوددهی و رسیدن به توسعهای پایدار در کسبوکار فعالیت میکند.
جانمجایا سینها، رئیس گروه مشاوره بوستون در هند و عضو هیئت نوآوری موسسه هندرسون است. سینها از سال 2009 تا 2018، ریاست بخش آسیا و اقیانوسیه BCG را بر عهده داشته است.
در ابتدای کار همیشه متصور خواهید بود که استراتژیتان درست و دقیق است، اما از کجا اطمینان دارید واقعا ایده و برنامهریزیتان صحیح است؟ در محیط کسبوکاری که هرروز با سرعت بیشتری در حال تغییر و پیچیدهتر شدن است، هیچگاه انتخاب رویکرد مناسب به استراتژی تا این اندازه مهم و چالشبرانگیز نبوده است. ریوز، هانِس و سینها از گروه مشاورۀ بوستون در کتاب استراتژی رسیدن به استراتژی، روش آزمایششدهای برای تصمیمگیری دربارۀ رویکرد بهینه به استراتژی را به مخاطب پیشنهاد میدهند.
فصل اول: استراتژیتان به استراتژی نیاز دارد
فصل دوم: رویکرد کلاسیک: بزرگ باش
فصل سوم: رویکرد انطباقی: سریع باش
فصل چهارم: رویکرد آرمانگرایانه: پیشگام باش
فصل پنجم: رویکرد شکلدهی: سازماندهنده باش
فصل ششم: رویکرد نوسازی: دوام بیاور
فصل هفتم: دوسوتوانی: چند حالتی باش
فصل هشتم: درسهایی برای رهبران: جاندهنده باش
گفتار پایانی: در پالت استراتژی متخصص شوید