loader-img
loader-img-2

هنر خوب زندگی کردن: قطع رقعی

امتیازدهی
1 (5)
معرفی کتاب

معرفی کتاب هنر خوب زندگی کردن

مردم، سالهاست که به دنبال فرمول‌ها و راه حل‌هایی برای زندگی بهتر هستند، همچنین آنان به دنبال ابزاری که باعث ساخته شدن یک زندگی بهتر می‌شود نیز می‌گشتند! فکر می‌کنید این ابزار چیست؟ پول؟ شانس؟ یا خانواده و تقدیر؟
این فقدان همچنان نیز، از مطرح ترین سوال‌های بشر باقی مانده است.
خوب زندگی کردن مفهومی واحد ندارد، همچنین مفهوم آن عمیق و گسترده‌است و از فرهنگی به فرهنگ دیگر متفاوت می‌باشد.
عواملی گوناگون در خوشحال شدن انسان‌ها تاثیر دارد، داشتن دوستان خوب، روابط اجتماعی موفق، در آمد مناسب، هدف‌گذاری در زندگی و دست‌یابی به آن و … می‌تواند احساس خوشبختی و خوشحالی را به انسان ببخشد.
 رولف دوبلی، در کتاب “هنر خوب زندگی کردن” از پنجاه‌ و دو ابزار صحبت می‌کند که با به‌کارگیری آن‌ها می‌توان کیفیت زندگی خود را افزایش داد.
کتاب هنر خوب زندگی کردن، از جمله کتب روانشناسی و خودشناسی است، که قصد آموزش مهارت‌های ساخت یک زندگی بهتر را، با قلم و نثری روان دارد.
برخی معتقدند:
«رولف دوبلی قلمی رسا، هوشمند و متقاعد کننده دارد.»
«رولف دوبلی این استعداد را دارد که بهترین ایده های دنیا را دست چین کند. همانند کتاب هنر شفاف اندیشیدن، در هنر خوب زندگی کردن نیز چنین کرده است.»
«دوبلی با شوخ طبعی، ظرافت و نکته بینی، هنر و علم را در مسیر رسیدن به عقلانیت با یکدیگر همراه می‌کند»
 کتاب هنر خوب زندگی کردن اثر رولف دوبلی یکی از بهترین آثاری است که در زمینه رشد و توسعه فردی نوشته شده است.
راهکارهای کتاب هنر خوب زندگی کردن، برای بالا بردن کیفیت زندگی، عجیب و یا تازه نیستند و شما فقط با خواندن این نکات، زندگی‌تان را متحول نمی‌کنید و به فرد دیگری تبدیل نمی‌شوید.
این نکات بسیار بدیهی هستند و ممکن است خودتان هم از نکاتی که در این کتاب به آن اشاره می‌شود، اطلاع داشته باشید. اما نکته قابل تامل این است که تصمیم بگیرید آگاهانه از این نکات استفاده کنید.
رولف دوبلی معتقد است که مغز بشر با سرعت کمتری نسبت به سرعت مدرنیزاسیونِ زندگی بشر توسعه یافته است و همین باعث ایجاد خطاهای بی شماری در زندگی می‌شود.
کتاب هنر خوب زندگی کردن، برای مطالعه‌ی یک‌شبه نیست، هر یک از میانبرهای ذهنی، فصلی برای خود دارد که باعث می‌شود هر از چند گاهی به راحتی در آن فرو بروید، کاربردهای آن را در زندگی خود درک کنید و آن‌ها را اجرا کنید.
هم‌اکنون می‌توانید کتاب هنر خوب زندگی کردن را از سایت ابربوک تهیه نمایید.

بخشی از کتاب " هنر خوب زندگی کردن: قطع رقعی "
پذیرش بی‌قیدوشرط شکست‌ها، کمبودها و باخت‌ها چگونه امکان‌پذیر می‌شود؟ اگر بخواهیم روی پای خودمان بایستیم، به مشکل برمی‌خوریم. معمولاً دیگران را بسیار واضح‌تر از خودمان می‌بینیم (به همین دلیل است که اغلب از دیگران ناراحت می‌شویم و به ندرت از خودمان). بنابراین بهترین کاری که می‌توانید انجام دهید، یافتن یک دوست یا شریک قابل اعتماد است که تمام معایبتان را همان‌طور که هست نشانتان دهد. حتی در این صورت هم مغز شما تمام تلاشش را می‌کند تا حقایقی را که دوستشان ندارد نادیده بگیرد. اما باگذشت زمان، یاد می‌گیرید که قضاوت‌های دیگران درباره‌ی خودتان را جدی بگیرید. در کنار پذیرش بی‌قید و شرط، به یک جعبه‌ی سیاه هم احتیاج دارید. جعبه‌ی سیاه خودتان را بسازید. هر وقت که تصمیم بزرگی می‌گیرید، آن چه را که در فکرتان می‌گذرد یادداشت کنید؛ فرضیات، سلسله افکار و نتیجه‌گیری‌هایتان را. اگر تصمیمتان درنهایت به دردنخور از آب درآمد به اطلاعات ثبت‌ شده‌ی پروازتان نگاه کنید (قرار نیست که این یکی هم ضد حادثه ساخته شده باشد، یک دفترچه هم کفایت می‌کند)، و دقیق تحلیل کنید چه چیزی باعث بروز اشتباه شده است. به همین سادگی. با تشریح هر افتضاحی که به بار آورده‌اید، زندگی‌تان بهتر می‌شود. اگر نتوانید اشتباهاتتان را شناسایی کنید، یا دنیا را درک نکرده‌اید یا این که خودتان را نشناخته‌اید. به عبارت دیگر اگر نتوانید تشخیص دهید کجا قدمی به اشتباه برداشته‌اید، دوباره با صورت به زمین خواهید خورد. پافشاری‌تان روی این تحلیل‌ها درنهایت نتیجه‌بخش خواهد بود. پذیرش بی‌قیدوشرط و تفکر جعبه سیاهی به خودی خود کافی نیستند. باید اشکالات خود را اصلاح کنید، آن هم به شکلی که در آینده دوباره رخ ندهند. همان‌طور که شریک تجاری وارن بافت، چارلی مانگر، می‌گوید: «اگر مادامی که یک مشکل قابل حل است به آن حمله نکنید و معطل کنید تا دیگر غیرقابل حل شود، در واقع این قدر ابله هستید که حقتان است با چنین مشکلی مواجه شوید.» برای دست به کار شدن، منتظر پدیدار شدن عواقب کارهایتان ننشینید. آلکس هیلی (نویسنده) هشدار می‌دهد: «اگر تکلیف واقعیت را روشن نکنید، واقعیت تکلیف شما را روشن خواهد کرد.» بنابراین واقعیت را بپذیرید. بی‌قیدوشرط هم بپذیرید. به‌خصوص آن قسمت‌هایی را که دوستشان ندارید. شاید در لحظه‌ی اول دردناک باشد، ولی این کار باید انجام شود. در آینده ارزش خود را نشان خواهد داد. زندگی آسان نیست.

دیدگاه شما

نظرات کاربران ( 0 نظر)
نام و نام خانوادگی
کد امنیتی