کتاب انسان موجودی یکروزه و قصههای دیگری از روان درمانی نوشتهی اروین یالوم و ترجمه نازی اکبری برای نخستین بار در سال 2015 منتشر شده است و به یکی از پر فروش ترین کتابها درباره روان درمانی تبدیل شد. کتاب انسان موجودی یکروزه و قصههای دیگر از رواندرمانی در نگاه اول، با نام نویسندهی بزرگش، اروین یالوم، ما را به خود جذب میکند و بعد حالت داستانی بودنش، ما را برای خواندن، وسوسه مینماید.
کتاب انسان موجودی یکروزه را میتوانید از مرجع کتاب ابر بوک خریداری نمایید.
ترکیب روانشناسی و داستان، ترکیب جذابی است که نمیتوان از آن گذشت. یالوم در کتاب خود، به دو موضوع مهم یعنی: تلاش برای معنا دادن به زندگی و پذیرفتن پایان اجتناب ناپذیرش، از نگاه درمانجویانش و خودش میپردازد. این کتاب، روایتی است از صحبتهای اروین با مراجعینش که با بیانی طنزآلود و راحت نوشته شده است. اگر در ارتباط و تعامل خود با دیگران دچار مشکل هستید، کتابهای اروین یالوم را از دست ندهید؛ چرا که اروین یالوم معتقد است اصلاح روابط باعث شفای روان است و به این مورد بسیار میپردازد.
در شروع داستان، با پاراگرافی کوتاه، شرح حال مختصری به ما داده میشود که شیرین است. در داستان اول، پل اندروز، نویسندهای که با نوشتن دچار مشکل شده، وارد میشود؛ او پیرمردی 84 ساله است و از همان آغاز داستان، رجوع کسی با این سن به روانکاو، ما را به شدت تحت تأثیر قرار میدهد و یک نفس تا پایان داستان میبرد. پل از زندگیش میگوید و پروژهی دکتریش که در طول حدود 60سال، به سرانجامینرسیده بود! و راهکار یالوم به او چیزیست که با یک جلسه، قبراق از در خارج میشود!! در داستان دوم، چارلز رو به روی یالوم مینشیند، کسی که با وجود شرایط و خانوادهای برجسته و ممتاز، احساس خلاء درونی دارد. از خوابهایش میگوید و احساس گناهش.. چارلز با فقدان، از دست دادن، مرگ و ترس از مرگ مواجه است و یالوم به او میآموزد قدر لحظهی حال و داشتههایش را بداند، چون به هرحال مرگ اجتناب ناپذیر است. در داستان سوم، ناتاشا با عکسی عجیب سر میرسد و یالوم با روشها و سؤالهای زیرکانه و حرفهای، گفتگوها را پیش میبرد تا راه برگشت به زندگی را به ناتاشایی که راه را گم کرده، نشان دهد؛ ناتاشایی که مهر مادری را ندیده است و....حرف زدن، گویا گفتنها معجزه میکنند. در داستان چهارم، قصه به خود یالوم یادآوری میکند که چقدر انسانها متفاوت و غیرقابل پیشبینی هستند و یک روان درمانگر نباید از تغییر روشها بترسد.
فصل اول: درمان معیوب
فصل دوم: خلوص
فصل سوم: آرابِسک
فصل چهارم: مولی، متشکرم
فصل پنجم: مرا اسیر مکن
فصل ششم: ملاحظهی بچههاتو بکن
فصل هفتم: افسوس گذشتهها را باید رها کرد
فصل هشتم: برو گم شو دنبال مرض کشندهی خودت باش: تجلیل از الی
فصل نهم: سه بار گریستن
فصل دهم: انسان موجودی یکروزه
هماکنون میتوانید کتاب انسان موجودی یکروزه و قصههای دیگر از روان درمانی را از سایت ابربوک تهیه نمایید.