loader-img
loader-img-2

به اضافه مردم: ده اصل اساسی برای کار فرهنگی

امتیازدهی
2 (5)
  • ناشر : انتشارات راه
  • نویسنده : روح الله رشیدی
  • سال نشر : 1399
  • تعداد صفحات : 144
  • زبان کتاب : فارسی
  • شابک : 9786226689403
  • چاپ جاری : 1
  • نوع جلد : جلد نرم
  • قطع : رقعی
  • وزن : 114 گرم
  • شناسه محصول : 19004
معرفی کتاب

معرفی کتاب به اضافه‌ی مردم: اصل اساسی برای کار فرهنگی

حساب به اضافه مردم نوشته روح الله رشیدی می‌باشد که توسط انتشارات راه در 144 صفحه منتشر شد.
روح الله رشیدی در این کتاب به 10 اصل اساسی لازم برای انجام دادن کار فرهنگی پرداخته است.
ابر بوک مطالعه کتاب به اضافه مردم را به فعالان فرهنگی توصیه می‌کند.

خلاصه کتاب به اضافه مردم

روح الله رشیدی در 10 فصل به بررسی ده قاعده اصلی و اساسی در کار فرهنگی و تشکیلاتی پرداخته است، او همچنین این ده قاعده را به همراه مثال‌هایی از خاطرات و تجربه‌های افراد آورده است. روح الله رشیدی با استناد به تجربیات تاریخ انقلاب اسلامی این 10 قاعده را گرد هم آورده است.

ده فصل کتاب به اضافه مردم عبارتند از: 

«مردم محوری»، «مشارکت پذیری حداکثری»، «گروه محوری»، «هنر محوری»، «عملیات محوری»، «کار اجتماعی به جای کار جمعی»، «فرصت محوری»، «مسجد محوری»، «اولویت محوری» و «عدالت محوری».

جهت تهیه و خریداری کتاب به اضافه مردم و هزاران کتاب دیگر به سایت ابر بوک مراجعه کنید.

بخشی از کتاب " به اضافه مردم: ده اصل اساسی برای کار فرهنگی "
چهل سال از پیروزی انقلاب اسلامی گذشت. یک چله پُر فراز و نشیب را پشت سر گذاشتیم و حالا آماده‌ایم تا گام دوم را برداریم؛ بلندتر و امیدوارانه‌تر و پُر فروغ‌تر از چهل سال نخست. مسائل و دغدغه‌های پرشماری در گام جدید داریم، اما مسائل حوزه «فرهنگ» چیز دیگری است. تعارف که نداریم؛ پایه انقلاب اسلامی، فرهنگ بوده است. با تغییر در این زمینه بود که آن انقلاب بزرگ به ثمر نشست. بعد هم که لشکر شیاطین دست به کار شد تا پشت این انقلاب را به زمین بزند، فرهنگ برآمده از انقلاب اسلامی بود که اندیشه و عمل ما را شکست‌ناپذیر کرد. به یاد بیاورید دهه سخت شصت را. آن حجم از سختی و مضیقه، حتی به اندازه یکی دو ماه، کافی است تا ملتی را از پای درآورد. پس ما چرا شکست نخوردیم؟ چرا وا ندادیم؟ پاسخش روشن است؛ اگر لشگری از فرزندان خالص ملت، در خطوط رزم، سینه سپر کرده بودند و برای حفظ عزت اسلامی‌مان خون می‌دادند، در پشت جبهه‌ها نیز، لشگر عظیمی از همین مردم با ساماندهی هسته‌های فرهنگی، مشغول مقاومت بودند. به یاد بیاوریم مساجد، مدارس و دانشگاه‌های آن دوره را. آن جوش‌وخروش و همت و اهتمام بود که نمی‌گذاشت شیرازه‌های جامعه از هم بپاشد. هر جا می‌رفتی نشانه‌ای از کاری فرهنگی را می‌دیدی که توسط خود مردم طراحی و اجرا می‌شود. گروه‌های سرود و تئاتر در مساجد و مدارس، نمایشگاه‌های عکس و طراحی و نقاشی و کاریکاتور، تشییع‌های پُرشکوه شهدا، گروه‌های مردمی پشتیبانی از جنگ و... . همه و همه زنجیره مقاومت فرهنگی را شکل داده بودند. آنها نه تنها در برابر شعبده‌های فکری و فرهنگی دشمن مقاومت می‌کردند، بلکه در موضع تهاجم به دشمن هم بودند!

دیدگاه شما

نظرات کاربران ( 0 نظر)
نام و نام خانوادگی
کد امنیتی