loader-img
loader-img-2

دختری با هفت اسم: فرار از کره شمالی

امتیازدهی
1 (5)
  • ناشر : کتاب کوله پشتی
  • نویسنده : هیئون سئولی
  • مترجم : الهه علوی
  • سال نشر : 1399
  • تعداد صفحات : 432
  • زبان کتاب : فارسی
  • شابک : 9786004611312
  • چاپ جاری : 10
  • نوع جلد : جلد نرم
  • قطع : رقعی
  • وزن : 386 گرم
  • شناسه محصول : 19314
معرفی کتاب

معرفی کتاب دختری با هفت اسم (فرار از کره شمالی)

کتاب دختری با هفت اسم (The girl with seven names) اثر هیئون‌ سئو لی (Hyeonseo Lee) در سال2015 منتشر شد و به یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های نیویورک تایمز تبدیل شد. همچنین در همان سال نامزد جایزه بهترین اتوبیوگرافی به انتخاب گودریدز شد.
کتاب دختری با هفت اسم روایتگر داستان زندگی نویسنده کتاب،یعنی هیئون‌ سئو لی می‌باشد. این کتاب در سه بخش به نام‌های: بهترین کشور دنیا، که مربوط به کودکی و نوجوانی نویسنده است یعنی زمانی که او در کره شمالی زندگی می‌کرد، در قلب اژدها، که شامل روزها و ماجراهایی است که بعد از فرار از کره شمالی از سر گذرانده است و در نهایت سفر به تاریکی، که مربوط به زمانی است که برای اولین بار به‌ خاطر گرفتن تابعیت وارد کره جنوبی می‌شود.
اگر شما به تاریخ کشورها علاقه‌مندید و دوست دارید با کشور کره شمالی و دیکتاتوری این کشور بیشتر آشنا شوید ابربوک به شما توصیه می‌کند کتاب دختری با هفت اسم را بخوانید.

خلاصه کتاب دختری با هفت اسم (فرار از کره شمالی)

کتاب دختری با هفت اسم ماجرای زندگی پر فراز و نشیب و فرار هیئون‌ سئو لی از کره‌ی شمالی می‌باشد. هیئون‌ سئو لی علاوه بر روایت کردن داستان زندگی خود خواننده را با اوضاع سیاسی و اجتماعی کره شمالی آشنا می‌کند و از خفقان و عدم آگاهی مردم و دیکتاتوری و ظلم دولت کره شمالی حقایقی باورنکردنی روایت کرده است.
هیئون‌ سئو لی در جریان قحطی وحشتناک دهه‌ی 1990 متوجه این شد که تمام باور و افکار دیکته شده به او مبنی بر اینکه کشورش بهترین کشور دنیا می‌باشد اشتباه است و سرانجام در سن 17 سالگی تصمیم به فرار از کره گرفت.
در واقع دلیل نام‌گذاری کتاب، تعداد اسم‌‌هایی است که او در برهه‌های مختلف زندگی‌‌اش، در خارج از مرزهای کره شمالی، برای محافظت از جانش از آن‌ها استفاده می‌کند. این مسئله نشان‌ دهنده‌ی مشکلات هویتی مهاجران کره شمالی است.

شما دوستداران کتاب و کتابخوانی می‌توانید کتاب دختری با هفت اسم و صدها کتاب دیگر را از سایت ابر بوک تهیه کنید.

بخشی از کتاب " دختری با هفت اسم: فرار از کره شمالی "
یکی از دلایل اصلی نامشخص بودن تفاوت بین ظالم و قربانی در کرهٔ شمالی این است که هیچ‌کس تصوری از مفهوم حق و حقوق ندارد. برای اینکه بدانیم آیا کسی به حقوقمان تجاوز می‌کند و یا ما به حقوق دیگران دست‌درازی می‌کنیم، ابتدا باید آن حقوق را بشناسیم و بدانیم چه هستند؛ اما به‌ دلیل فقدان اطلاعات مقایسه‌ای درمورد جوامع دیگر جهان، چنین سطح آگاهی در کرهٔ شمالی وجود ندارد. خودکشی در فرهنگ کره نوعی اعتصاب احساسی محسوب می‌شود. از نظر رژیم، خودکشی نوعی فرار از کشور و اعتراض به حکومت است؛ بنابراین با تنبیه ‌کردن بازماندگان، تلاش می‌کنند تا از اعتراض‌های دیگر در قالب خودکشی جلوگیری کنند.

دیدگاه شما

نظرات کاربران ( 0 نظر)
نام و نام خانوادگی
کد امنیتی

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/abrbooki/public_html/model/comment.php on line 353