loader-img
loader-img-2

مطلع مهر: راهکارهای جامع کاربردی برای انتخاب همسر

امتیازدهی
2 (5)
  • ناشر : حدیث راه عشق
  • نویسنده : امیرحسین بانکی پور فرد
  • سال نشر : 1398
  • تعداد صفحات : 161
  • زبان کتاب : فارسی
  • شابک : 9789648775754
  • چاپ جاری : 72
  • نوع جلد : جلد نرم
  • قطع : رقعی
  • وزن : 326 گرم
  • شناسه محصول : 2008
معرفی کتاب

معرفی کتاب مطلع مهر: راهکار جامع و کاربردی برای انتخاب همسر

کتاب مطلع مهر نوشته‌ی امیر حسین بانکی‌پورفرد است. این کتاب پرتیراژترین کتاب در حوزه انتخاب همسر در چارچوب ارزش‌های مذهبی است. «آیا برای 50 سال زندگی مشترک نمی خواهید 50 ساعت وقت بگذارید» این جمله معروفی است که هر کسی را وادار می‌کند که پیش از ازدواج، چندین کتاب را مطالعه کند. کتاب مطلع مهر کتابی است که مراحل قبل از ازدواج را توضیح می‌دهد و در گفتارهای هشتگانه‌ی آن از فوریت ازدواج، شرایط اولیه ازدواج، معیارهای انتخاب همسر، آداب خواستگاری، ضرورت تحقیق، تصمیم گیری، نقش مهریه و بهترین انتخاب صحبت می‌شود. برای تهیه و خرید کتاب مطلع مهر می‌توانید به سایت کتاب ابر مراجعه نمایید.

آنچه باید درباره‌ی کتاب مطلع مهر بدانیم

محور اصلی کتاب راهنمایی و مشاوره جهت همسرگزینی عالمانه می‌باشد. این کتاب تاکنون به چاپ شصت و دوم رسیده و مورد تأیید مخاطبان قرار گرفته است.
این کتاب حاوی یک برنامه جامع، کاربردی و گام‌به‌گام برای جوانان در آستانه ازدواج می‌باشد. شما در این کتاب که 8 گفتار دارد با موضوعات فوریت ازدواج، احراز شرایط اولیه برای ازدواج، معیارهای انتخاب همسر، آداب خواستگاری، ضرورت تحقیق درا زدواج، تصمیم‌گیری، نقش مهریه در ازدواج و بهترین انتخاب آشنا می‌شوید. نمودارهایی که خلاصه توضیحات هر فصل را در خود دارد، در انتها یا میانه ی فصل ها کاربرد این کتاب را برای هر فرد با هر درجه از معلومات و تحصیلات و اطلاعات در این حوزه ی خاص دو چندان کرده است.
فوریت ازدواج  عنوان فصل نخست است که به مواردی چون وجوب ازدواج در شرایط کنونی، ضرورت تحصیل مقدمه‌ی واجب (برای عفاف و حفظ نسل)، وظیفه همگانی جهت تحصیل ازدواج ، رفع موانع ازدواج (مصداق صد عن سبیل الله) می‌پردازد.
احراز شرایط اولیه برای ازدواج  عنوان فصل بعدی است که به مواردی نظیر برنامه‌ریزی نه شتاب زدگی، مطالعات اولیه، تحصیل آمادگی برای ازدواج، شرایط لازم برای ازدواج، بلوغ اشد، رشد عقلانی، راه‌های احراز انواع دیگر بلوغ نظیر بلوغ عاطفی، جنسی، اجتماعی، فرهنگی و… طرح شده است.
معیارهای انتخاب همسر فصل بعدی است که با طرج مشکلات و پیچیدگی تعیین معیار، هدف از ازادواج، کفویت و همتایی، خودشناسی آغاز شده و ملاک‌هایی چون آرامش حقیقی در ازدواج، تطابق فرهنگی، احساس خوشایندی مطرح گردیده است.

آداب خواستگاری عنوان فصل چهارم است که با طرح حایگاه عقل و قلب در انتخاب، دلدادگی، آشنایی‌های مستقیم آغاز شده و با شیوه‌ی برخورد با آشنایی‌های مستقیم، آشنایی از طریق چت، خواستگاری غیر مستقیم، نکاتی در مورد انواع خواستگاری رسمی و غیر رسمی ادامه می‌یابد. سپس مجلس خواستگاری و نکاتی در مورد آداب خواستگاری طرح می‌شود. و در گام نهایی گفتگو و چگونگی آغاز و استفاده از دیدگاه‌های خانواده پس از اولین جلسه مطرح می‌شود، شیوه‌ی گفتگوی دو نفره و ارائه نکات عملیاتی برای آن از ویژگی‌های دیگر این فصل است. شناسایی از روی سوالات فرد، شیوه‌ی سوال کردن، تشخیص صداقت، حدود بیان اسرار زندگی در خواستگاری، نکات قابل توجه در مورد کفتگوی خواستگاری سوالات گفتگو ، احکام و آداب خواستگاری در نگاه اهل بیت نیز بخش پایانی این فصل را شامل می‌شود.
ضرورت تحقیق در ازدواج با ذکر زمان تحقیق، منابع تحقیق، خصوصیات محقق، شیوه‌ی تحقیق، نکات مهم در تحقیق نیز فصل پنجم کتاب را شکل می‌دهد.
تصمیم گیری موضوع فصل ششم است که جایگاه قسمت در ازدواج، توکل، جایگاه استخاره در ازدواج، مشاوره، شیوه‌ی ارزیابی ملاک‌ها، نکات پزشکی، دوری از شتاب زدگی، نکات اساسی در تصمیم گیری، دوری از ازادواج تحمیلی از نگاه روایات را در برمی‌گیرد.
نقش مهریه در ازدواج عنوان فصل هفتم است که فلسفه‌ی مهریه، میزان مهریه، مهرالسنه، عوامل بالا رفتن مبلغ مهریه، احکام مهریه، مجلس مهریه برون، مهریه از نظر اهل بیت را در بر می‌گیرد.
فصل هشتم و پایانی «بهترین انتخاب» است که به صورت فشرده تلاش کرده مباحث کتاب را مرور بنماید.

بخشی از کتاب " مطلع مهر: راهکارهای جامع کاربردی برای انتخاب همسر "
« ازدواج امری پسندیده است که مطابق طبیعت، فطرت، شرع و عقل، حافظ بقای نسل، پاکی نسل، مطابق با سنّت رسول اکرم (ص)، امری مقدّس و نشاط بخش و نشانه‌ای از جانب خدا است. پس باید به هنگام و هرچه زودتر و بهتر به آن پرداخت. با این حال، در جامعه‌ی ما وضعیت ازدواج برای بعضی چهره‌ای دیگری یافته است؛ در نزد اطرافیان امری است مشکل، پرخطر، اضطراب آور، اختلاف‌زا، تنش آفرین، هزینه‌بر و پر دردسر، پس در نهایت بهتر آن است که تا حد ممکن آن را به تأخیر انداخت یا از خیر آن گذشت. درباره‌ی پیدایش این طرز تلقی از ازدواج بحث‌های نظری مختلف و ایده‌های متفاوتی وجود دارد؛ بعضی علت را در تحول جمعتی دهه‌ی60 و روبه‌رو شدن با یک توده‌ی جمعیتی می‌دانند. این توده در هر دوره‌ای که قرار گرفته است، برای آن دوره به حساب کثرت نفرات بحران به بار آورده است و هم اکنون به دوره‌ی ازدواج رسیده است. بعضی هم علت را تحوّلات فرهنگی دهه‌ی گذشته می‌دانند؛ فرهنگی که جوانان را به سمت ارتباطات باز اجتماعی کشاند که نتیجه‌ی آن آشنایی‌های مخرّب قبل از ازدواج و انتخاب‌های احساسی یا به بیان بهتر اجباری است که منجر به تنش‌های بعد از ازدواج می‌گردد و در نتیجه عدم رغبت به ازدواج را در جامعه گسترش می‌دهد.»

دیدگاه شما

نظرات کاربران ( 0 نظر)
نام و نام خانوادگی
کد امنیتی
برچسب ها