loader-img
loader-img-2

درآمدی بر نظریه پولطلا: نظام پولی تمدن نوین اسلامی - پولطلا راهکار حفظ ثروت جامعه

امتیازدهی
1 (5)
معرفی کتاب

در هر یک از تمدن های اسلام و غرب، نوع «پول»، تعیین کننده ساختار اقتصاد معیشت است. پول مانند خون، در پیکره نظام اقتصادی جریان می گیرد و ثروت را به تناسب سیاست های حاکم، به تمامی بخش ها و طبقات اجتماعی می رساند. گاهی نوع پول، بستر عادلانه تقسیم ثروت و امکانات را ایجاد می کند و گاهی، بستر ظلم، شکاف طبقاتی و ویژه خواری را ایجاد کرده و امکان تمرکز ثروت و تشکیل نظام سرمایه داری می شود.
پول اعتباری بستری مناسب برای نظام سرمایه داری و امکان آن است؛ چراکه ماهیت پول اعتباری، امکان «خلق پول از هیچ» را به وجود می آورد و مدیریت پول و تخصیص منابع را به دست سرمایه سالاران قرار می دهد. جمهوری اسلامی برای نیل به تمدن نوین اسلامی، نیازمند بستر پولی سالم، عادلانه و انسانی است و پولطلا زمینه تحقق چنین بستری را فراهم می کند؛ چراکه پولطلا، تورم گریز و تحریم ناپذیر است.
آن چه در کتاب حاضر با عنوان "پولطلا" آمده، فارغ از مبانی، مفاهیم، روش ها و نظریه های اقتصاد غربی تدوین و تحلیل شده و از این روی، مخاطبی که با مبانی و مفاهیم اقتصاد مدرن انس گرفته، با مباحث این کتاب بیگانه است و شاید در برابر نظریه پولطلا، مقاومت به خرج دهد. همانطور که نظریه ولایت فقیه برآمده از فقه شیعه و مبانی قرآنی است و ریشه در هیچ یک از نظریه های سیاسی غرب ندارد، نظام معیشت در اسلام نیز نمی تواند براساس نظریه های اقتصادی غربی پی ریزی و تحلیل شود.

دیدگاه شما

نظرات کاربران ( 0 نظر)
نام و نام خانوادگی
کد امنیتی
برچسب ها