loader-img
loader-img-2

متن و ترجمه حدیث شریف کسا

امتیازدهی
3 (5)
  • ناشر : طوبای محبت
  • سال نشر : 1395
  • تعداد صفحات : 30
  • زبان کتاب : فارسی
  • شابک : 9789648894967
  • چاپ جاری : 4
  • نوع جلد : جلد نرم
  • قطع : جیبی
  • وزن : 100 گرم
  • شناسه محصول : 31859
معرفی کتاب

حدیث کساء چیست؟

حدیث کِساء حدیثی در فضیلت پیامبر(ص)، امام علی(ع)، فاطمه(س)، امام حسن(ع) و امام حسین(ع) که به پنج تن آل عبا شهرت دارند، می‌باشد.
در ادامه با ابر بوک همراه باشید تا به واقعه حدیث کسا بپردازیم.

ماجرای حدیث کساء

واقعه حدیث کسا در خانه ام سلمه همسر پیغمبر اتفاق افتاد، روزی پیامبر در خانه ام سلمه بود و قرار بود پیامی مهم از جانب خداوند درباره نزدیکانشان به ایشان داده شود، به همین دلیل به ام سلمه تاکید کرد که به کسی اجازه ورود ندهد.
در همان روز حضرت فاطمه(س) برای پیامبر غذایی درست کرده بود و به سوی خانه ام سلمه رفت. ام‌ سلمه به پیامبر می‌گوید: «من نتوانستم مانع ورود فاطمه شوم».
حضرت محمد(ص) به حضرت فاطمه فرمود: «برو و همسر و دو فرزندت را هم بیاور». حضرت فاطمه به خانه می‌رود و همراه حضرت علی(ع) و امام حسین(ع)و امام حسن(ع) به خانه پیامبر برمی‌گردد.
ام سلمه با اشارهٔ رسول خدا(ص) برخاست و در کناری مشغول نماز شد. رسول خدا(ص) با امام علی(ع) و فاطمه(س) و دو فرزندش امام حسن(ع) و امام حسین(ع)، کنار سفرهٔ فاطمه(س) نشستند. پیامبر(ص) کسای خیبری (عبایی از بافته های مردم منطقه خیبر) را بر سر داماد و دختر و فرزندانش کشید و با دست راست به آسمان اشاره کرده، فرمود: «خدایا! اینان اهل بیت(ع) من هستند. پس هرگونه پلیدی را از آنها دور کن و کاملاً پاکشان گردان!» آن گاه جبرئیل امین، نازل شد و آیه تطهیر را خواند: إِنَّمَا یرِیدُ اللَّهُ لِیذْهِبَ عَنکمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَیتِ وَیطَهِّرَکمْ تَطْهِیرًا (33)

معنی کلمه کساء

در زبان عربی واژه کساء از ریشه کلمه "کسو" گرفته شده است، که به معنی لباسی که خود را با آن می‌پوشانند می‌باشد. لفظ کِساء در این حدیث، به معنای پوششی مانند عبا است که روی لباس‌ها می‌پوشند.

جهت خریداری کتاب متن و ترجمه حدیث شریف کسا می‌توانید به سایت ابر بوک مراجعه کنید.

دیدگاه شما

نظرات کاربران ( 0 نظر)
نام و نام خانوادگی
کد امنیتی

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/abrbooki/public_html/model/comment.php on line 353
برچسب ها