کتاب نظریه کارها با عنوان انگلیسی (Competing Against Luck) نوشته کلیتون ام کریستنسن، تدی هال، کرن دیلن و دیوید اس دانکن به کوشش محسن ربیعی به زبان فارسی برگردانده شده و توسط انتشارات آریانا قلم منتشر و روانهی بازار کتاب شده است. برای خرید کتاب نظریه کارها را میتوانید به سامانه فروش کتاب ابر بوک مراجعه نمایید.
نویسندگان کتاب نظریه کارها بر این باورند که وقتی سازمانی بفهمد چه چیزی مشتریان را بر میانگیزد تا محصول یا خدمتی را به خدمت بگیرند، خواهد توانست فرآیند نوآوریهای خودش را بهبود دهد و محصولاتی تولید کند که مشتریان نه تنها خواهان بهخدمت گرفتن آنها هستند، بلکه حاضرند قیمت بیشتری بپردازند تا آنها را وارد زندگی خودشان کنند. کتاب نظریۀ کارها مسیر جدیدی پیش پای شرکتهایی میگذارد که از تلاشهای کورکورانه و تصادفی برای نوآوری سرخورده شدهاند.
کلیتون ام کریستنسن، استاد مدیریت کسب و کار دانشکده مدیریت هاروارد، صاحب تئوری معروف نوآوری اخلالگر (Disruptive Innovation) ، یکی از تاثیرگذارترین افراد در موفقیت شرکتهای استارت آپی که معمولا موفقیت آنها منجر به تحولی انقلابگونه در تکنولوژی گردیده است، میباشد.
کلایتون ام کریستنسن در 6 آوریل 1952 در شهر سالت لیک ایالت یوتاه آمریکا به دنیا آمد.
آغاز فعالیت اقتصادی پژوهشی وی با گروه مشاورین بوستون بوده است و پس از آن سمت مدیرعاملی شرکت سیستمهای فرآیند سرامیک که توسط برخی اساتید دانشگاه MIT تاسیس شده بود را در اختیار داشته است. در سال 2000 با کمک تعدادی از دانشجویانش، شرکت مشاوره و آموزش اینوسایت تاسیس کرد. در سال 2005 شرکت دیگری با نام اینوسایت ونچرز را تاسیس کرد. وی در سال 2006 به هیأت مدیره خدمات مشاوره تاتا در مومبای هند ملحق شد و سرانجام به دانشگاه هاروارد پیوست و تا آخر عمر گرانقدر به تدریس پرداخت.
اولین کتاب او جزو 8 کتاب پیشنهادی استیو جابز برای مطالعه میباشد با نام «معضل نوآور» بود که در این کتاب تئوری تکنولوژیهای درهم گسیخته را مورد بررسی قرار داده است. مقاله ارزشمند «چطور زندگیتان را اندازه بگیرید»، کتاب «مبارزه علیه شانس» و دهها کتاب و مقاله ارزشمند دیگر که عمدتا در حوزه نوآوری در کسبوکار میباشد از جمله آثار کلایتون ام کریستنسن می باشند.
کمتر کسی است که از اهمیت نوآوری در سازمانها و کسبوکارهای امروزی مطلع نباشد. همه میدانیم نوآوری خوب است، میدانیم باید برای بقا دست به نوآوری بزنیم، سازمانها هم معمولا در معرض ایدههای نوآورانه بسیاری قرار میگیرند و تلاش میکنند آنها را پیادهسازی کنند، اما آنچه در واقعیت شاهدیم آن است که بسیاری از ایدهها شکست میخورند و پیشبینیها محقق نمیشوند و دراین میان منابع و امکانات زیادی بعضا اشتباه از عبارتهایی مانند «زود شکست بخورید و زیاد» به این مسیر ادامه میدهند.
کتاب نظریه کارها مدلی ذهنی ارائه میدهد که به فهم درست مفاهیم و ابزارهای ارائهشده کمک میکند. این کتاب در سطوح مختلف موردنیاز مدیران و صاحبان کسبوکار، مدیران استراتژی، مدیران محصول و مدیران بازاریابی است و نوعی از بینش و تفکر را در سازمان ایجاد میکند که در تمام سازمان میتواند مفید باشد و همانطورکه نویسندگان در کتاب اشاره میکنند این مدل ذهنی و طرز تفکر و توجه به چرایی موضوعها نه تنها در کسبوکار بلکه در تمام بخشها و معادلات زندگی شخصی و حرفهای و اجتماعی کاربرد دارد زیرا به خواننده کمک میکند به دنبال چرایی انتخابهایش باشد.
کتاب نظریه کارها در سه بخش و ده فصل به شرح ذیل نوشته شده است:
بخش اول : درآمدی بر نظریه کارها
فصل اول : معمای میلک شیک
فصل دوم : پیشرفت، نه محصول
فصل سوم : کارها در عمل
بخش دوم : دشواریها -وحاصل- اجرای نظریه کارها
فصل چهارم : شکار کار
فصل پنجم : چگونه آنچه مشتریان نمیگویند بشنوید
فصل ششم : رزومهسازی
بخش سوم : سازماندهی کارهایی که باید انجام شوند
فصل هفتم : یکپارچگی حول کار
فصل هشتم : چهارچشمی مراقب کار باشید
فصل نهم : سازمان متمرکز بر کارها
فصل دهم : نکات نهایی درباره نظریه کارها
اگر شما هم مثل بسیاری از مدیران و کارآفرینان باشید، وقتی برای نوآوری تلاش میکنید، ممکن است واژه «پیشرفت» به ذهنتان خطور نکند. در عوض، تمام فکر و ذهنتان درگیر خلق محصولی با ترکیبی دقیق از ویژگیها و مزیتهایی است که برای مشتریان جذابیت داشته باشد. یا سعی میکنید محصولات فعلیتان را مدام بهبود دهید تا سودآورتر شوند یا میدانید مشتریانتان از محصوالت رقیبانتان متمایز شوند. به خیالتان، دقیقا چه چیزی دوست دارند، اما در واقعیت کمابیش تصادفی عمل میکنید؛ سایت ابر بوک به شما برای موفقیت روز از افزون در کسبوکارتان خواندن کتاب نظریه کارها را توصیه میکند.