loader-img
loader-img-2

هنر ظریف بیخیالی: رویکردی غیر عادی برای تجربه یک زندگی عالی

امتیازدهی
1 (5)
  • ناشر : معیار علم
  • نویسنده : مارک منسن
  • مترجم : نازنین نیکوسرشت
  • سال نشر : 1399
  • تعداد صفحات : 257
  • زبان کتاب : فارسی
  • چاپ جاری : 3
  • نوع جلد : جلد نرم
  • قطع : رقعی
  • وزن : 246 گرم
  • شناسه محصول : 43817
معرفی کتاب

چرا باید کتاب هنر ظریف بی‌خیالی را بخوانیم؟

کتاب هنر ظریف بی‌خیالی با عنوان انگلیسی(The subtle Art of Not Giving A F*ck) مارک منسون(Mark Manson)، نویسنده‌ی کتاب، تلاش می‌کند از طریق مواجهه‌ای صادقانه با ترس‌ها، مشکلات و انتظاراتمان و همچنین با به چالش کشیدن مفاهیمی مانند شادکامی، امید و مرگ، و از خلال داستان‌هایی جذاب، دیدگاهی جدید به خواننده منتقل کند که همانند عینک عمل می‌کند تا شما دنیای بیرون را بهتر ببینید. به باور منسون، انسان ها ضعیف و محدودند و رنج عنصر جدایی ناپذیر زندگی است. او ما را فرا می‌خواند تا این محدودیت‌ها را بشناسیم و آن‌ها را بپذیریم. 
برای خرید کتاب هنرظریف بی‌خیالی می‌توانید به سایت کتاب ابر مراجعه نمایید.

آنچه باید درباره‌ی کتاب هنر ظریف بی‌خیالی بدانیم

کتاب هنر ظریف بی‌خیالی اولین بار در سال 2016 در قالب یک کتاب 224 صفحه‌ای با جلد سخت در آمریکا منتشر شد. این کتاب پرفروش‌ترین کتاب نویسنده مارک منسون است که تا ماه می 2020 بیش از 12 میلیون نسخه از این کتاب در سراسر جهان فروخته شده بود. کتاب هنر ظریف بی خیالی نوعی پاسخ و عکس العمل به صنعت خودیاری است. آنچه منسون سعی می‌کند جا بیندازد این است که تفکر مثبت برای بیشتر افراد کاربردی نیست و نمی‌تواند به آن‌ها کمکی کند. همه نمی‌توانند خارق العاده باشند، همه قرار نیست برنده‌های بزرگی باشند و زندگی گاهی واقعاً روی بدش را به شما نشان می‌دهد. احمقانه است اگر بخواهید در شرایطی که عزیزی را از دست داده‌اید یا در موقعیتی که برای آن زحمت زیادی کشیدید شکست خوردید بخواهید با مثبت اندیشی مسئله را حل کنید. علاوه بر این واقعیت این است که انسان‌ها محدود هستند، همه توانایی برابری در همه‌ی زمینه‌ها را ندارند و ما مجبوریم به محدودیت‌های خودمان احترام بگذاریم. در یک کلام این کتاب نشان می‌دهد باید واقعیت را بپذیرید و با جملات مثبت خودتان را گول نزنید.
مارک منسون از تجربیات شخصی‌اش در این کتاب استفاده کرده است تا مفهومی که مدنظرش است را هرچه بهتر نشان دهد. او معتقد است رنج کشیدن ارزشمند است و تلاش برای زندگی و مبارزه با سختی‌های آن بسیار ارزنده‌تر از تلاش برای شاد بودن دائمی است. منسون برای نوشتن کتاب هنر ظریف بی‌خیالی از فلسفه‌ی چارلز بوکوفسکی استفاده کرده است و به‌نوعی می‌توان محتوای کتاب را الهام گرفته از فلسفه‌ی بوکوفسکی دانست. نثر این کتاب بسیار ساده، واضح، رک و در موارد بی‌پرده است و گیرایی زیاد آن باعث شده است اگر خواندنش را شروع کنید رها کردنش برایتان دشوار باشد.
عمر و توانایی انسان محدودتر از آن است که بخواهد به همه چیز اهمیت بدهد، باید بی خیال خیلی چیزها شد. اما چگونه تعیین کنیم به چه چیزهایی اهمیت دهیم و بی خیال چه چیزهایی شویم؟ این کتاب تلاش می کند به پرسش هایی از این قبیل پاسخ دهد، چرا که هرچه جهان پیچیده تر می شود، درک مفاهیمی مانند شادکامی به شدت سخت تر می شود. هنر ظریف بی خیالی رتبه نخست را در کتاب های پرفروش نشریه نیویورک تایمز داشته و در یک سال بیش از سه میلیون نسخه آن به فروش رسیده و به بیش از بیست و پنج زبان دنیا ترجمه شده است.

فهرست کتاب هنر ظریف بی‌خیالی

تلاش نکنید، شادی یک مشکل است، شما خاص نیستید، ارزش رنج کشیدن، شما همیشه در حال انتخابید، شما در هر موردی اشتباه می‌کنید (من هم همین‌طور)، شکست مسیری برای پیشرفت است، اهمیت نه گفتن، ... و بعد می‌میرید عنوان فصل‌‌های این کتاب هستند.

بخشی از کتاب " هنر ظریف بیخیالی: رویکردی غیر عادی برای تجربه یک زندگی عالی "
این احتمالاً پرافتخارترین لحظات زندگی شماست. دقیقاً همان 42 کیلومتر، دقیقاً همان فرد که این مسافت را دویده است، و دقیقاً با همان پاها. وقتی این انتخاب آزادانه را داشتید و خود را آماده کردید، به نقطه عطف مهم و باشکوهی در زندگی شما تبدیل خواهد شد. اما زمانی که به شما تحمیل شده بود، یکی از تلخ‌ترین و وحشتناک‌‌ترین تجربیات زندگی‌تان محسوب می‌شد. در اغلب موارد، تنها تفاوت یک تجربه دردناک و دلپذیر در احساس و مسئولیت ما نسبت به آن تجربه است. اگر در وضعیت کنونی شما حال خوشی ندارید، احتمالاً احساس می‌کنید که پاره‌ای از این شرایط خارج از کنترل شما هستند و شما قدرت حل این مسئله را ندارید. این مشکل بدون هیچ حق انتخابی، بر شما تحمیل شده است. زمانی که احساس می‌کنیم مسائلمان بر اساس انتخاب‌های خودمان بوده است، احساس قدرت می‌کنیم و برعکس، اگر به ما تحمیل شده باشند، احساس قربانی شدن و بدبختی می‌کنیم.

دیدگاه شما

نظرات کاربران ( 0 نظر)
نام و نام خانوادگی
کد امنیتی
برچسب ها