loader-img
loader-img-2

ره نمای طریق: پرسش هایی برای زندگی بهتر از محضر استاد محمد علی جاودان

امتیازدهی
3 (5)
  • ناشر : ایمان ماندگار
  • نویسنده : محمدعلی جاودان
  • سال نشر : 1398
  • تعداد صفحات : 558
  • زبان کتاب : فارسی
  • شابک : 9786007107263
  • چاپ جاری : 20
  • نوع جلد : جلد نرم
  • قطع : رقعی
  • وزن : 594 گرم
  • شناسه محصول : 6242
معرفی کتاب

معرفی کتاب ره‌نمای طریق : پرسش هایی برای زندگی بهتر از محضر استاد محمدعلی جاودان

کتاب «ره‌نمای طریق» مشتمل بر 580 سوال پرسیده ‌شده در موضوعات گوناگون از آیت‌الله جاودان و پاسخ‌های ایشان به این سوالات است. 
تا انتهای معرفی کتاب ره‌نمای طریق با تازه‌ها و پر فروش ترین کتابهای مرجع کتاب ابر همراه باشید.
این کتاب در سال 1394 از سوی موسسه‌ی «ایمان ماندگار» تهیه و منتشر شده است. سوالات این مجموعه، همان سوالاتی است که مردم و به‌خصوص جوانان از طریق پایگاه اینترنتی آیت‌الله جاودان از ایشان پرسیده‌اند و ایشان به آن‌ها پاسخ داده است. جمعی از محققین و شاگردان استاد، از میان انبوه سوالات پرسیده‌شده طی پنج سال، سوالاتی را انتخاب، تصحیح و تحقیق نموده و پس از دسته‌بندی، در قالب این کتاب عرضه نموده‌اند.

درباره محتوای کتاب ره‌نمای طریق : پرسش هایی برای زندگی بهتر از محضر استاد محمدعلی جاودان

کتاب ره‌نمای طریق شامل 13 بخش است. بخش اول به زندگی‌نامه‌ی آیت‌الله جاودان اختصاص دارد و عناوین 12 بخش بعدی عبارت است از: پرسش‌های اخلاقی، پرسش‌های عبادی، مشاوره‌های تحصیلی، مشاوره‌های مطالعه، پرسش‌های اعتقادی، پرسش‌های قرآنی، پرسش‌های تاریخی، پرسش‌های مربوط به ازدواج، پرسش‌های مربوط به مسائل خانواده، پرسش‌های روایی، پرسش‌های مربوط به مسائل فرهنگی، و در آخر هم توصیه‌ها.
از جمله ویژگی‌های این کتاب، می‌توان به مواردی همچون «پاسخ‌گویی به پرسش‌های جوانان درباره‌ی خلاءهای موجود در دنیای امروز»، «ارائه‌ی سبک زندگی متناسب با نیازهای اجتماعی»، «ارائه‌ی پاسخ‌های کوتاه، مفید و کاربردی به سوالات»، «پاسخ‌گویی به سوالات پس از مطالعه و تحقیق پیرامون هر سوال» و «تطبیق جواب‌ها با آیات و احادیث و دیگر ارجاعات لازم از سوی محققین و شاگردان استاد جاودان» اشاره کرد.

کتاب ره‌نمای طریق را می‌توانید از کتابفروشی آنلاین ابربوک خریداری نمایید.

بخشی از کتاب " ره نمای طریق: پرسش هایی برای زندگی بهتر از محضر استاد محمد علی جاودان "
اینکه انسان بداند به چه علّت خلق شده و خود را از این سردرگمی و بلاتکلیفی نجات بدهد و به خدا نزدیکتر شود چه ثمری دارد؟ اگر آدم بداند برای چه خلق شده، حتماً سعادتمند خواهد شد. قرآن می‌فرماید: ما جنّ و انس را برای بندگی کردن خلق کرده‌ایم. در آیه دو انحصار وجود دارد. انحصار اوّل این است که در عبادت فقط خدا را عبادت کنید و انحصار دوم این است که هیچ کاری جز بندگی نکنید. اوّلاً، فقط خدا را بندگی کنید و ثانیاً، جز بندگی کاری نکنید و فقط بندگی کنید؛ بنابراین ما هر کار دیگری کنیم خلاف هدف خلقت است. امّا مقصود این سخن آن نیست که نخورید و نیاشامید و نخوابید و همه‌اش نماز بخوانید. بلکه مقصود این است که همه‌ی کارهایتان رنگ عبودیت بگیرد و برای خدا باشد و قصد قربت داشته باشید. اگر این را بفهمیم و آن‌طور که باید عمل کنیم، خلقت ما به هدف خودش رسیده است. چرا عدّهای از انسانها در آفریقا و بعضی از کشورهای جهان از گرسنگی می‌میرند. مگر خدا رزق آنها را نیز مقدّر نفرموده است. مگر قرار نیست که روزی انسان به سمتش بیاید و او برای کسب رزق حرص نورزد؟ مرگ هر کس به شکل خاصّی است. کسانی از راه مرض قلبی و سکته جان می‌سپارند و کسانی از طریق سرطان و کسانی گرفتار سیل و رانش زمین می‌شوند و کسانی زلزله و کسانی به یک جنگ گرفتار می‌شوند. در تمام این مرگ‌ها سنّ شخص ممکن است کم باشد یا زیاد و ممکن است کسانی از گرسنگی از دنیا بروند. این یک مسأله. مسأله‌ی دوم اینکه شخص باید برای رزق و روزی خود تلاش کند. اگر تلاش لازم را نکند، مسؤول عواقب آن خواهد بود و از نظر دنیا گرفتاری خواهد یافت.

دیدگاه شما

نظرات کاربران ( 1 نظر)
نام و نام خانوادگی
کد امنیتی
فاطمه صاد
23 آذر 1399

چقدر از این کتاب بدم اومد

کتاب ابر

وااااا چرا؟