loader-img
loader-img-2

تاریخ فرهنگی قبیله لعنت جلد 8: ایلومیناتی سیزده خاندان تاجدار سیزده خط خونین

امتیازدهی
2 (5)
  • ناشر : هلال
  • نویسنده : اسماعیل شفیعی سروستانی
  • سال نشر : 1399
  • تعداد صفحات : 284
  • زبان کتاب : فارسی
  • شابک : 9789646938960
  • چاپ جاری : 3
  • نوع جلد : جلد نرم
  • قطع : رقعی
  • وزن : 364 گرم
  • شناسه محصول : 6804
معرفی کتاب

معرفی جلد هشتم کتاب تاریخ فرهنگی قبیله لعنت – ایلومیناتی سیزده خاندان تاجدار سیزده خط خونین

کتاب تاریخ فرهنگی قبیله لعنت که نوشته اسماعیل شفیعی سروستانی است در 8 جلد به چاپ رسیده است. در جلد 8 این اثر درباره ایلومیناتی سخن گفته شده است. ایلومیناتی به معنای ظهور عملی و نظری خاستگاه شیطان و افراد و مجامع مخفی و بی‌خدا در آخرالزمان است.
با ابر بوک همراه باشید تا به معرفی جلد هشتم‌ کتاب تاریخ فرهنگی قبلیه بپردازیم.

خلاصه جلد هشتم کتاب تاریخ فرهنگی قبیله لعنت 

همونطور که گفته شد این کتاب درباره ایلومیناتی می‌باشد و به مجموعه‌ای از فرزندخواندگان شیطان اشاره می‌کند که خیال قدرت بلامنازع و سلطنت جهانی، آنان را به بی‌رحم‌ترین مجامع تجربه شدۀ بشر از آغاز آفرینش تا به حال، با عزمی استوار برای مقابله با بندگان و مؤمنان خداوند و مستضعفان روی زمین تبدیل کرده است.

شما می‌توانید برای خریداری‌ جلد هشتم کتاب تاریخ فرهنگی قبلیه لعنت و صدها کتاب دیگر به سایت ابر بوک مراجعه کنید.

بخشی از کتاب " تاریخ فرهنگی قبیله لعنت جلد 8: ایلومیناتی سیزده خاندان تاجدار سیزده خط خونین "
«فراماسونری» در کشورهای پیرو کلیسای «پروتستان»، با سرعت توسعه یافت؛ زیرا بر اساس یکی از اصول پذیرفته شده، سکولاریسم در معنی «جدایی دین از سیاست» جزو لاینفکّ حیات فکری و فرهنگی فراماسون‌ها شناخته می‌شود؛ چنان‌که نویسندۀ «دائرۀالمعارف یهود، یهودیّت و صهیونیسم» می‌نویسد: پروتستانیسم شکل سکولار شدۀ مسیحیّت کاتولیک بود. وانگهی میانگین دمای سکولاریزاسیون در این کشورها بالا بود. برای همین، فراماسونری به سرعت در «جزایر انگلستان» گسترش یافت؛ چراکه کلیساهایی که بر کلّیۀ ابعاد زندگی مردم تسلّط داشته باشند، در آن‌ها یافت نمی‌شد و افزون بر آن، طبقۀ حاکم نیز به صف فراماسونرها پیوسته بودند. با گسترش امپراتوری انگلستان، فراماسونری نیز گسترده‌تر شد و دامنۀ آن تا «ایالات متّحده»، «استرالیا»، «کانادا»، «مصر»، «فلسطین»، «هند» و دیگر مستعمره‌ها یا کشورهای تحت حمایت کشیده شد. نکته‌ای که شاید تاکنون، کمتر بدان توجّه شده باشد، این است که بسیاری از جنگ و جدال‌های دویست سالۀ اخیر و پس از آغاز حرکت‌های استعماری اروپائیان در اقصا نقاط عالم، معطوف به جدال پنهان لژهای ماسونی اروپایی است؛ چنان‌که قبلاً ذکر شد، فراماسونر‌ها، علاوه بر داشتن انگیزۀ پنهانی مشترک، به دلیل رویکرد تمامیّت‌خواهانۀ یهودیانه و نفسانی‌اشان، در هر یک از کشورهای اروپایی، سعی در استعمار سایر کشورها، به زیر یوغ در آوردن مستضعفان و گسترش جغرافیای نفوذ خود داشتند. در کشورهای شرقی، جدال لژها، به انقلاب، کودتا، خیزش‌های اجتماعی و چپاول ثروت‌ها و منابع مردم مستضعف انجامیده است. دکتر المسیری در همین باره، اشاراتی دارد و می‌نویسد: امّا تنها فراماسونری بریتانیا نبود که در مستعمره‌های آن انتشار یافت؛ زیرا جنگ امپریالیستی بر سر تقسیم جهان، از طریق کشمکش میان لژها و انجمن‌های فراماسونری نیز انعکاس یافت. هر لژ در خدمت مصالح کشور خود بود؛ درست مانند رقابت و کشمکش میان مبلّغان مسیحیّت پروتستان و مسیحیّت کاتولیک که هر یک نمایندۀ منافع کشور خود بودند.

دیدگاه شما

نظرات کاربران ( 0 نظر)
نام و نام خانوادگی
کد امنیتی

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/abrbooki/public_html/model/comment.php on line 353