loader-img
loader-img-2

از دو که حرف می زنم از چه حرف می زنم

امتیازدهی
1 (5)
  • ناشر : چشمه
  • نویسنده : هاروکی موراکامی
  • مترجم : مجتبی ویسی
  • سال نشر : 1398
  • تعداد صفحات : 180
  • زبان کتاب : فارسی
  • شابک : 9789643627553
  • چاپ جاری : 18
  • نوع جلد : جلد نرم
  • قطع : رقعی
  • وزن : 182 گرم
  • شناسه محصول : 9737
معرفی کتاب

کتاب از دو که حرف می‌زنم، از چه حرف می‌زنم

کتاب از دو که حرف می‌زنم از چه حرف می‌زنم نوشته‌ی هاروکی موراکامی است. او در این کتاب ما را با خاطرات روزمره‌ی دویدن‌هایش آشنا می‌کند و از نقش مهمی که دویدن در نویسندگی و زندگی حرفه‌ای‌اش داشته است سخن می‌گوید. کتاب‌های هاروکی موراکامی معمولا از پرفروش‌ترین کتاب‌ها به‌شمار می‌رود. می‌توانید کتاب از دو که حرف می‌زنم، از چه حرف می‌زنم را از سایت ابر بوک تهیه کنید.
هاروکی موراکامی در کتاب از دو که حرف می‌زنم از چه حرف می‌زنم قصد ندارد با نصیحت‌ها و پندهای کلیشه‌ای مثل اینکه ورزش باعث سلامتی می‌شود، ما را تحث تاثیر کتاب قرار دهد. او در این کتاب با بیان تجربه‌ها و حس خوب خودش وقتی در حال انجام فعالیت‌های ورزشی است سعی می‌کند ما را با این دنیا و لذت‌های وصف‌نشدنی‌ آن آشنا کند. هاروکی موراکامی در برابر مشکلات پیش‌رویش تسلیم نمی‌شود و دنیایی پر از سخت‌کوشی، تنهایی و مقاومت دارد که با برنامه‌ریزی آن را جلو می‌برد. موراکامی برای خودش اهدافی را مجسم می‌کند، و بعد با برنامه‌ریزی درست، مرحله به مرحله به این هدف‌ها نزدیک می‌شود. درک و فهمیدن این 3 خط تمام چیزی است که ما با مطالعه کتاب از دو که حرف می‌زنم از چه حرف می‌زنم از هاروکی موراکامی خواهیم فهمید.
در کتاب از دو که حرف می‌زنم، از چه حرف می‌زنم  ما با مسائل شخصی، برنامه‌های روزانه، علاقمندی‌ها، خاطرات و درکل فلسفه‌ی زندگی او و نوع نگاه هاروکی موراکامی به پدیده‌ها و رخدادهای اطرافش آشنا می‌شویم و متوجه می‌شویم که چطور می‌توانیم از رنج‌ کشیدن دست برداریم و زندگی و عمرمان را همان‌جور که دوست داریم سپری کنیم. از دیگر ویژگی‌های کتاب از دو که حرف می‌زنم از چه حرف می‌زنم در میان گذاشتن علایق و خاطرات نویسنده با خوانندگانش است که به‌صورت صریح آن‌ها را بیان کرده است. به دلیل علاقه‌ موراکامی به موسیقی به خصوص موسیقی جاز، نام اغلب کتاب‌هایش را از موسیقی‌ها و یا کتاب‌هایی که به آن‌ها علاقه‌مند است الهام می‌گیرد.

درباره هاروکی موراکامی

هاروکی موراکامی در سال 1949 در کیوتوی ژاپن، از پدر و مادری معلم به دنیا آمد. او بسیار تحت تاثیر ادبیات و موسیقی غرب و البته روسیه بود. موراکامی از نوجوانی نوشتن را آغاز کرد او سال 1968 به دانشگاه رفت و در رشته‌ی تئاتر درس خواند، و در نهایت نیز در توکیو یک جاز بار تاسیس کرد و آن را با همسرش اداره می‌کرد. او دویدن را نیز در 33 سالگی آغاز کرده است و تا کنون در ماراتن‌های مختلفی در سراسر جهان شرکت کرده است.
روزنامه‌ی گاردین موراکامی را یکی از بزرگ‌ترین رمان‌نویسان زنده‌ی جهان نامیده است. هاروکی موراکامی کسی که انتشار هر رمان جدیدش یک اتفاق مهم خبری به شمار می‌آید. مشهورترین اثر موراکامی اثر کافکا در ساحل نام دارد که در زبان فارسی با عناوین دیگر نیز شناخته می‌شود. 
برخی از آثار مشهور موراکامی 
چوب نروژی
 بعد از زلزله
 دیدن دختر صددرصد دلخواه در صبح زیبای ماه آوریل 
 چاقوی شکاری

خلاصه کتاب از دو که حرف می‌زنم از چه حرف می‌زنم

بخشی از کتاب از دو که حرف می‌زنم از چه حرف می‌زنم:«جشن هالووین که به پایان برسد، زمستان مانند یک مامور مالیات قابل، به موقع سروکله‌اش پیدا می‌شود. تا به خودم بیایم یخی قطور سرتاسر رودخانه را پوشانده و قایق‌ها غیب شده‌اند. آدم اگر هوس کند می‌تواند عرض رودخانه را از این سر تا آن سر قدم زنان طی کند. برگی بر درختان باقی نمی‌ماند و شاخه‌های باریک آن‌ها در باد بر تن هم شلاق می‌کشند و مثل استخوان‌های خشک صدا می‌دهند. رویه تنه‌ی درختان، این‌جا و آنجا، می‌توان لانه‌ی سنجاب‌ها را دید. در آن لحظات حتما به خواب رفته‌اند و خواب‌های خوش می‌بینند. دسته‌های غاز که از کانادا به این جا می‌آیند حکایت از آن دارند که هوا در نواحی شمالی سردتر از این‌جاست. باد سردی که از جانب رودخانه می‌وزد مثل ساتوری که تازه تیزش کرده ‌باشند گزنده است. روزها کوتاه و کوتاه‌تر می‌شوند و ابرها هرچه ضخیم‌تر.
ما دونده‌ها در آن ایام دستکش می‌پوشیم، کلاه‌های پشمی را تا روی گوش‌ها پایین می‌کشیم و عینک‌های بزرگ روی چشم می‌گذاریم. با این همه، نوک انگشت‌های‌مان یخ می‌زند و لاله‌ی گوش‌مان از سرما تیر می‌کشد. اگر فقط در حد باد سرد باشد حرفی نیست و می‌توان به طریقی با آن کنار امد اما باد که کولاک شود مگر می‌توان با آن در افتاد؟ در طول شب برف‌ها یخ می‌زنند و در سطح معابر در قالب توده‌های عظیم و لغزنده‌ی یخ غیر قابل عبور می‌شود. به همین دلیل ما هم از خیر دویدن می‌گذریم و در عوض، برای آن که سر فرم بمانیم، به شنا در سالن‌های سرپوشیده رو می‌آوریم و یا سوار بر آن دوچرخه‌های ثابت و بی‌خاصیت رکاب می‌زنیم تا بهار سر برسد.» 

کتاب های مشابه با کتاب از دو که حرف می‌زنم، از چه حرف می‌زنم

کتاب کفش باز 
کتاب دویدن با کلاغ 
کتاب می‌اندیشم پس بازی می‌کنم
کتاب ناپلئون 
کتاب فریدا 

کتاب از دو که حرف می‌زنم، از چه حرف می‌زنم مناسب چه افرادی؟ 

اگر شما جزو آن افرادی هستید که به خواندن خاطرات افراد مشهور و خودزندگی‌نامه علاقه دارید، پس کتاب از دو که حرف می‌زنم از چه حرف می‌زنم  را از دست ندهید. خرید کتاب از دو که حرف می‌زنم، از چه حرف می‌زنم را از سایت ابر بوک به شما علاقه مندان پیشنهاد می‌کنیم.
 

دیدگاه شما

نظرات کاربران ( 0 نظر)
نام و نام خانوادگی
کد امنیتی

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/abrbooki/public_html/model/comment.php on line 353